Предлагаме Ви едно предложение , с "участието" на любимият на всички кус кус от спелта Перун
Рецептата и фотографиите са дело на Закуска в кутия и Mariella Photography :
Днес споделям с вас вдъхновяваща и здравословна рецепта с една от любимите ми находки – кускус от спелта от Перун! ???? В кускуса не са добавяни никакви консерванти, подобрители или ГМО.
???? Защо харесвам толкова спелтата? ????
Спелтата е древно зърно, което в последно време се радва на заслужена популярност поради своите невероятни ползи за здравето. Заменяйки бялото брашно със спелта, вие увеличавате хранителната стойност на вашите ястия като добавяте фибри, минерали и витамини. Спелтата има по-високо съдържание на протеин и също така предлага по-дълготрайно чувство на ситост.
Кускус от спелта с червени боровинки на фурна
Продукти :
Приготвление :
Всички продукти се смесват в тенджера.Оставете ги да заврят , като разбърквате периодично.
Разпределете сместа в купички за крем брюле
Печете в предварително загрята фурна до 160 градуса , до получаване на приятен загар
Тук можете да видите рецептата в оригинал Закуска в кутия/Breakfast in box
Сърдечни благодарности на Закуска в кутия и Mariella Photography