Този сайт използва бисквитки (Cookies). Ако продължите да използвате сайта приемаме, че сте съгласни с използването на бисквитки. Научете повече за тях и се запознайте с политиката ни за защита на личните Ви данни тук

Кус Кус от спелта с червени боровинки на фурна

Кус Кус от спелта с червени боровинки на фурна

facebook thumb

Предлагаме Ви едно предложение , с "участието" на любимият на всички кус кус от спелта Перун

Рецептата и фотографиите са дело на Закуска в кутия и Mariella Photography :

Днес споделям с вас вдъхновяваща и здравословна рецепта с една от любимите ми находки – кускус от спелта от Перун! ???? В кускуса не са добавяни никакви консерванти, подобрители или ГМО.

???? Защо харесвам толкова спелтата? ????

Спелтата е древно зърно, което в последно време се радва на заслужена популярност поради своите невероятни ползи за здравето. Заменяйки бялото брашно със спелта, вие увеличавате хранителната стойност на вашите ястия като добавяте фибри, минерали и витамини. Спелтата има по-високо съдържание на протеин и също така предлага по-дълготрайно чувство на ситост.

Кускус от спелта с червени боровинки на фурна

Продукти :

  • прясно мляко 
  • кус кус от спелта Перун
  • сметана готварска
  • захар
  • ванилена захар
  • червени боровинки 
  • сол

Приготвление :

Всички продукти се смесват в тенджера.Оставете ги да заврят , като разбърквате периодично.

Разпределете сместа в купички за крем брюле

Печете в предварително загрята фурна до 160 градуса , до получаване на приятен загар

Тук можете да видите рецептата в оригинал Закуска в кутия/Breakfast in box

Сърдечни благодарности на Закуска в кутия и Mariella Photography